نوع خبر

پیام تسلیت دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان به مناسبت رحلت حضرت آیت الله هاشمی رفسنجانی

انا لله و انا الیه راجعون

خبرغم‌انگیز درگذشت حضرت آیت‌الله اکبر هاشمی رفسنجانی یار دیرین امام(ره) و رهبری، ریاست فقید مجمع تشخیص مصلحت نظام و رییس هیات موسس و هیات امناء دانشگاه آزاد اسلامی،آحاد مردم ایران را در اندوه و ماتم فروبرد.

بی‌گمان حافظه مردم و تاریخ معاصر ایران خدمات ارزنده و راهگشایی‌های ایشان در بن‌بست‌ها و گردنه‌های دشوار دوران قبل و پس از انقلاب اسلامی را برای همیشه به یاد خواهد سپرد.

دانشگاهیان واحد کرمان خاطره سبز حضور آن مجاهد و مبارز نستوه سفرکرده در این واحد دانشگاهی در سال های اخیر و خصوصا تیر ماه سال جاری را فراموش نخواهند کرد.

رییس،معاونین،اساتید،کارکنان و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان این ضایعه بزرگ را به مقام معظم رهبری(مدظله)، خانواده و نزدیکان ایشان،آحاد ملت شریف ایران و جامعه دانشگاهیان سراسر کشور تسلیت عرض نموده و رحمت بی‌پایان الهی را برای آن مجاهد بزرگ آرزو دارد.

چهارشنبه 22 دى 1395  8:52

آخرين تاريخ بازديد : جمعه 6 اسفند 1395  10:40:51