بخشنامه رئیس دانشگاه آزاد اسلامی درباره شیوه جذب اعضای هیات علمی

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در بخشنامه‌ای اعلام کرد با توجه به مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی، امر جذب اعضای هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی صرفا از طریق پرتال آموزشی این دانشگاه به نشانی jazb.iau.ir انجام می شود.

به روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، در این بخشنامه آمده است:

با توجه به مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی امر جذب اعضای هیات علمی صرفا از طریق پرتال آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی به نشانی jazb.iau.ir انجام می‌شود و مراجعه به روسای واحدها و مدیران دانشگاه در اجرای خواسته متقاضیان تاثیری ندارد و ترتیب اثر هم (جز مواردی که طبق مقررات مذکور رعایت شده باشد) داده نمی‌شود.

بنابراین روسای واحدها و مراکز آموزشی و معاونان و مدیران سازمان مرکزی در صورت مراجعه یا مکاتبه متقاضیان مذکور موظفند صرفا نامبردگان را راهنمایی کنند که به پرتال مذکور مراجعه و از ایشان بخواهند ثبت‌نام کنند و اقدام دیگری انجام نخواهد شد. بدیهی است طبق مقررات دانشگاه و براساس مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی، کسانی که در پرتال آموزشی دانشگاه ثبت‌نام کرده‌اند با طی مراحل قانونی جذب در صورت نیاز به خدمات ایشان، دعوت به عمل خواهد آمد.

سه شنبه 19 بهمن 1395  14:7

آخرين تاريخ بازديد : جمعه 6 اسفند 1395  14:37:0